Verkoop van uw huis

U wilt of moet uw huis verkopen. Dit is een belangrijke beslissing die u waarschijnlijk niet elke dag neemt. Daarom is het belangrijk om u goed te laten adviseren door een betrokken en deskundige verkoopmakelaar.

Verkoopbegeleiding van kennismaking tot sleuteloverdracht

UW VBO Makelaar begeleidt u in het verkoopproces, op de manier zoals u dat wilt. Wij kunnen alles voor u regelen, maar u kunt ons ook inschakelen voor deeldiensten: bijvoorbeeld alleen de onderhandelingen, de promotie of het opstellen van een koopovereenkomst.

Uw huis verkoopklaar maken en te koop aanbieden

Na een vrijblijvende kennismaking berekenen we de marktwaarde van uw woning en bepalen we samen met u de vraagprijs. U bent hiervoor bij UW VBO Makelaar aan het juiste adres, want onze verkoopmakelaars hebben veel ervaring en kennen de woningmarkt in Zwolle en omgeving goed.

Met onze eigen styliste zorgen we voor een goede presentatie van uw woning, zodat we deze op een aantrekkelijke manier kunnen aanbieden op woonsites, zoals Funda, VBO en Huislijn.

Stille verkoop

We streven er trouwens naar om uw huis al te verkopen voordat er een ‘Te Koop’-bord in uw tuin staat en uw woning op internet wordt aangeboden. Wij hebben namelijk een groot zoekersbestand, zodat we de juiste potentiële koper snel kunnen vinden. Daarnaast krijgt uw huis veel aandacht op onze social media (Facebook, Twitter en YouTube), die een groot bereik hebben.

Bezichtiging, biedingen en verkoop

Wanneer iemand geïnteresseerd is in uw woning, plannen we een bezichtiging. U kunt erop vertrouwen dat wij altijd uw belangen behartigen, ook bij de eventuele onderhandelingen. Wanneer u het met de potentiële koper eens bent over de verkoopprijs, stellen wij de koopovereenkomst op, gaan we mee naar de notaris en zorgen we voor de financiële afwikkeling.

Onze voordelen op een rijtje

  • Wij regelen alles voor u, maar u kunt ook kiezen voor deeldiensten.
  • Onze eigen styliste zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van uw woning.
  • Het uitgebreide zoekersbestand wordt elke dag bijgewerkt, zodat we snel een match kunnen maken tussen koper en verkoper.
  • We maken volop gebruik van social media, om zo stille verkoop te stimuleren.
  • De verkoopmakelaars van UW VBO Makelaar zijn ervaren en betrokken.
  • U houdt een vast aanspreekpunt tijdens het gehele verkoopproces.

Wilt u vrijblijvend kennismaken of meer informatie? 

Neem contact op of Bekijk de recent verkochte woningen

Laatste nieuws

Recent bekeken