Tevreden klanten.

Tevreden klanten zijn onze beste ambassadeurs en onze klanten vertellen u graag hun ervaringen met UW VBO Makelaar Zwolle. Lees hier hun aanbevelingen.

Bent u ook enthousiast geworden of wilt u meer informatie?

Neem contact op

Verkocht binnen 2 maanden

Peermos 27, Zwolle

Vlot verkocht

Verkopers Peermos 27

Verkocht

Assendorperstraat 214, Zwolle

Verkocht

Mevr. de Groot, Zwolle
Contact was prima. Deskundige hulp. Veel meegedacht met onze situatie en een goed resultaat. Erg dankbaar!

Verkocht

Tuinstraat 26, Zwolle

verkocht

De heer vermeer
Duidelijk over werkwijze mbt biedingen en onderhandelingen. Open voor inbreng koper (inhoud en gage )

Verkocht binnen 3 weken

Hortensiastraat 34, Zwolle

Verkocht

Mevr. D. Vos
Het contact verliep zeer prettig. De voorspelling dat ons huis snel verkocht zou zijn klopte! Dit komt mede door de prachtige foto's die gemaakt zijn! Fijne makelaar!

Verkocht

Mackayware 106, Zwolle

verkocht

De heer Wildeboer
We hebben een compleet pakket afgenomen bij UW VBO Makelaar. We zijn van begin tot eind uitstelend begeleid. Snelle respons en goed advies waren speerpunten. We hebben stijladvies gekregen, er zijn goede foto's gemaakt en de plattegronden waren erg accuraat en duidelijk. 

Verkocht binnen 2 maanden

Nieuwstraat 21, Hasselt

Snel verkocht in Hasselt

De heer Zandbergen
VBO Makelaars Zwolle en met name Hans-Peter Folbert, ben ik heel tevreden over. Na dik 3 jaar bij een andere makelaar geweest te zijn. Verkoopt Hans-Peter mijn huis in 5 weken tijd... Toppie!

Verkocht

Elzenmos 134, Zwolle

Verkocht

Tjaard en Nynke Prins
We willen jullie ontzettend bedanken voor de bijdrage aan de aan- en verkoop van onze woning. We hebben de samenwerking met Riët Doldersum als heel plezierig ervaren!

Verkocht

Molenweg 136, Zwolle

verkoper Molenweg 136

Marieke Jongbloed
De bereikbaarheid van de makelaars was zeer goed en dat maakte de communicatie heel prettig. Ze waren heel betrokken, koppelden alle acties en ontwikkelingen terug. We werden goed betrokken bij het bepalen van vervolgacties. De makelaars wisten goed onze belangen te behartigen en ons daarin te adviseren. De advertenties op Facebook en Funda waren heel professioneel gemaakt. De makelaars hadden onderling elkaar goed op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen en konden daardoor voor elkaar waarnemen. Ze erkenden elkaars expertise en zette dit tijdens het verkooptraject ook in.

Verkocht

Korenbloemstraat 68, Zwolle

Aanbeveling verkopers Korenbloemstraat 68 te Zwolle

Jan en Yvonne Staarman
Hartelijk dank Riët voor de goede hulp bij de verkoop van onze woning. We hopen dat de nieuwe bewoners er net zo fijn zullen wonen als wij altijd hebben gedaan.

Verkocht

Elzenmos 10, Zwolle

Aanbeveling verkoper Elzenmos 10 te Zwolle

Nicole van Wielink
Ons huis is binnen een half jaar verkocht, mede door de deskundigheid van onze makelaar. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Verkocht binnen een maand

Barneveldsebeek 24, Zwolle

Binnen twee weken verkocht!

Fam. Plaggenmarsch
Bijzonder snel verkocht m.b.v. Tjamko Bootsma en Jan Hilberink. 

Verkocht

Erfwal 4-E, Zwolle

Aanbeveling verkoper Erfwal 4e Zwolle

Mevr. Schilder
Vanaf de eerste minuut super geholpen door het hele team! Zeker door makelaar Hans-Peter, welke mij, in mijn lange verkooptraject, geweldig heeft geholpen en geadviseerd. Uiteraard is hij nu ook mijn taxateur van mijn nieuwe woning! Een dikke pluim!!!

Verkocht binnen een maand

Baaksebeek 68, Zwolle

Verkocht binnen een maand

Wesley en Anoeska
Goed verkooppakket, de styliste is echt een topper met oog voor detail wat mooie foto's oplevert. Makelaar deskundig, goed contact en duidelijk. Binnen drie weken was het huis verkocht.

Recent bekeken