Hypotheekadvies

Wilt u in uw droomhuis wonen, maar niet te veel betalen? Hoe pakt u dat slim aan, waar moet u rekening mee houden en hoe veel kunt u maximaal lenen? Dit zijn vragen die onze hypotheekadviseur René Pluim uitstekend kan beantwoorden.

Uw ideale hypotheek

Ieders situatie is anders en daarom is de ideale hypotheek voor iedereen anders. De adviseurs luisteren naar u, nemen de tijd en geven u persoonlijk hypotheekadvies op basis van uw wensen, mogelijkheden en levensstijl. Samen met de adviseur bepaalt u welke risico’s u wilt afdekken en hoeveel u maximaal wilt betalen voor uw hypotheek.


Uw financieel plan regelmatig checken

Het is verstandig om uw financieel plan regelmatig te checken. Past dit nog steeds bij uw persoonlijke situatie of zijn wijzigingen die van invloed zijn op uw financiën? Ook wijzigingen in de (fiscale) wetgeving kunnen effect hebben op uw financieel plan. Het is daarnaast ook mogelijk dat er inmiddels een aanbieding is dat beter bij uw situatie past. Onze hypotheekadviseurs onderzoeken dit graag voor u.


De voordelen van onafhankelijk financieel advies

  • Wij gaan op zoek naar de beste hypotheekaanbieding voor uw situatie.
  • De hypotheekadviseurs geven u eerlijk en onafhankelijk advies.
  • U krijgt de beste hypotheek tegen de laagste lasten.
 
Wilt u direct financieel advies of meer informatie? Maak dan een afspraak of kom langs aan de Assendorperstraat 205 in Zwolle of kijk op http://www.dehypotheekgroepzwolle.nl

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring