Makelaar Elmer

Ik ben Elmer Bakker en woon sinds 2001 in Zwolle (Assendorp). Drie jaar geleden heb ik van mijn passie voor bouwkunde mijn commerciële drive en klantgerichtheid mijn werk gemaakt als makelaar binnen het samenwerkingsverband van UW VBO Makelaar. Ik heb specifieke interesse in en kennis van duurzame energie, huis automatisering (domotica) en verduurzaming. Zowel bij de aan- als verkoop van een woning zet ik deze kennis in en kan ik mijn opdrachtgevers of potentiële kopers van een woning hierover goed informeren. In een wereld waarin een grote omwenteling gaande is naar energiezuiniger leven bijzonder belangrijk!

Mijn aanpak is altijd zo persoonlijk mogelijk. De aan- en verkoop van een woning is vaak een emotionele en soms ook een spannende stap. Het is dan ook belangrijk dat zowel koper als verkoper hier altijd een goed gevoel aan overhouden. Daarom zult u mij niet betrappen op een massaal open huis maar altijd een persoonlijke bezichtiging met tijd en aandacht voor de geïnteresseerden.

Als zelfstandig ondernemer ben ik flexibel en ook 's avonds en in het weekend goed bereikaar via telefoon en WhatsApp. Bel of mail me gerust wanneer het ú uitkomt op 0650 281133  

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring