Ons team

UW VBO Makelaar werkt uitsluitend met zelfstandig ondernemers. Daarmee bent u verzekerd van een proactieve en dynamische aanpak: we lopen een paar stappen harder dan normaal en doen altijd ons uiterste best voor u. Afspraken en bezichtigingen buiten de gebruikelijke kantooruren zijn voor ons geen enkel probleem. Al onze makelaars en taxateurs zijn aangesloten bij de branchevereniging VBO Makelaar en voldoen aan de strenge eisen op het gebied van opleiding en permanente educatie.

Onze makelaars streven ernaar om u een ambassadeur te maken van ons kantoor. Ze weten dat dit alleen kan door met succes en naar volle tevredenheid uw wensen te behartigen. Immers, alleen dan zult u ons aanbevelen bij uw kennissen, vrienden en familieleden. Maak kennis met het enthousiaste team van makelaars / taxateurs.

UW VBO Makelaar

Jan Hilberink
Jan Hilberink
Register Makelaar-Taxateur RMT
Zoekt u een makelaar die niet moeilijk doet als het ook makkelijk kan? Iemand die glashelder communiceert en er álles aan doet om er voor U de beste deal uit te slepen? Dan hoeft u niet langer te zoeken. Bel 06 42586322 Ook 's avonds en in het weekend mag u gerust bellen.
Hans-Peter Folbert
Hans-Peter Folbert
Register Makelaar-Taxateur RMT
Het is moeilijk om iets over jezelf te vertellen. Daarom laat ik graag anderen aan het woord. Hieronder twee recente beoordelingen van mijn opdrachtgevers. Meer weten over mijn werkwijze? Bel of stuur een Whatsapp-berichtje: 06-26882570. Tot ziens!

"Het contact met de makelaar was persoonlijk, gericht op mij als verkoper (wat wil ik?) en de makelaar had goede adviezen. Ik heb het contact als zeer prettig ervaren."

"Vanaf het begin was er een goede afstemming en communicatie waardoor voor ons alles duidelijk was en er geen verrassingen waren. Erg prettig direct en persoonlijk contact"
Elmer Bakker
Elmer Bakker
Makelaar
Gedreven, duidelijk en verstand van zaken. Dat zijn woorden die goed bij mij passen. Vanwege mijn gedrevenheid ben ik ook ’s-avonds en in het weekend goed bereikbaar en sta klaar op de momenten dat het ú past. Zowel telefonisch als via WhatsApp.