Te koop: Thomas à Kempisstraat, 8021 BL Zwolle

Type object Parkeerplaats, wonen overig
Aanvaarding In overleg
€ 17.500,- v.o.n.

Algemeen

NOG ENKELE PARKEERPLAATSEN TE KOOP!
Op slechts een paar minuten loopafstand van de historische binnenstad van Zwolle wordt een modern en energiezuinig appartementencomplex gebouwd, bestaande uit 2 appartementen, 8 studio's en 16 parkeerplaatsen. Het complex verrijst aan de Thomas à Kempisstraat, een gezellige winkelstraat in de wijk Dieze. Gelijk met de geplande bouw van het complex wordt in opdr... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Parkeerplaats, wonen overig
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Maandag 7 oktober 2019

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 62041/4793661
Prijs € 17.500,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 7 oktober 2019
Laatste wijziging Woensdag 9 oktober 2019
Bouw
Type object Parkeerplaats, wonen overig
Soort bouw Nieuwbouw
Uitrusting
Aantal garages 1

Omschrijving

NOG ENKELE PARKEERPLAATSEN TE KOOP!
Op slechts een paar minuten loopafstand van de historische binnenstad van Zwolle wordt een modern en energiezuinig appartementencomplex gebouwd, bestaande uit 2 appartementen, 8 studio's en 16 parkeerplaatsen. Het complex verrijst aan de Thomas à Kempisstraat, een gezellige winkelstraat in de wijk Dieze. Gelijk met de geplande bouw van het complex wordt in opdracht van de gemeente Zwolle begonnen met de herinrichting van het winkelgebied Diezerbrink, wat leidt tot een aantrekkelijker en verkeersveiliger, maar ook groener winkelgebied.

De parkeerplaatsen bevinden zich aan de achterzijde van het complex en de toegang zal afgeschermd worden door middel van een toegangspoort. De parkeerplaatsen zullen onder de VvE vallen van het complex. Bijdrage is ca. € 10.- maand. Er worden voorbereidingen getroffen voor elektrische laadpunten. De parkeerplaatsen hebben een afmeting van 2,5 x 5 meter.

Mocht u meer willen weten neemt u dan gerust contact met ons op!

Foto's

Recent bekeken